Найдобріша команда КВН
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2008 » Вересень » 30 » Офіцйна позиція нашї команди про "Я люблю тебе, Галицька ліго".
Офіцйна позиція нашї команди про "Я люблю тебе, Галицька ліго".
23:59
Не знаю чи відомо ВАМ,любі друзі,що ми так і не мали змогу виступити у Львові.Офіційна позиція нашої команди щодо того, що трапилось.

Нам закидали, що ми приїхали без попередження та непідготовлені.
На що я відповім - про приїзд ми попереджали організаторів, при чому не один раз, їхали самі, ніхто навіть нас не зустрів... але, то не важливо, то півбіди. Приїхавши, перші слова, які ми почули були такі : , Абзац, а ми надіялись, що ви не приїдете, в нас і так багато команд".  Далі йшла редактура, яка,доречі, пройшла досить вдало. Після цього ми активно почали збивати матеріал, репетирувати, відточувати... далі послідував генеральний прогон, після чого нам сказали: "А виступайте як гості.", залишивши лише 4 мініатюри з візитки. Читаємо ще раз. Редактуру ми пройшли і все нормально, а після генпрогону - ви гості.  Дивно? Так, дивно, що команда, яка пройшла в результаті попередіх турів не може змагатися через те, що приїхало пару команд, які в силу тих чи інших обставин не грали в попередніх іграх або навіть не були на відбірковому турнірі. На тезу про нашу непідготовленість, я відповім Вам,любі друзі. Свій матеріал ми перед виїздом за день показували більш досвідченим КВН-щикам Рівненщини,а саме: Аварії, Фававу, Гордєю та іншим. Після нашої такої собі редактури вони сказали, що матеріал хороший і з благословінням відправили нас у дорогу. То, можливо, і вони нічого не розуміють в гуморі і непідготовлені?
Після цього усього ми вирішили розвернутись і поїхати додому. Сіли на потяг Львів-Санкт-Петербург і вимучені та стомлені причовгали в Рівне о 3 ночі.

Максим Ворожко - Абзац

Переглядів: 948 | Додав: abzac | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
30.09.2008
1. SHALUNYA (Олька) [Матеріал]
А мені ще не сподобались реально ті заявочкі про те, шо ми не обявились перед грою і нас не мало бути взагалі, нащо отаке от розказувати, як шо це неправда??? ужас просто, нащо було нас тягати по редактурах, до генерального прогону домучати і отослать- сказали б зразу і все

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню
Заходьте
Пошук по сайту
Ваша думка
Оновлений дизайн
Усього відповідей: 90
Лічильник

Онлайн усього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0