Найдобріша команда КВН
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2008 » Вересень » 14 » Перлина Полісся 2008 ... як це було...
Перлина Полісся 2008 ... як це було...
13:17
Ось ми і повернулися до рідних домівок....будемо відходити від фестивалю і згадувати як то було...отож, я почну. Ми приїхали 9 вересня, коли всі, хто прибув 8 встигли зголодніти, як виявилось кормити нас мали 2 рази вдень, так шо дуже добре шо я закупилась хоч якоюсь хавкою)))) Поселилися біля фававушніків, шо вже обіцяло весело погульбенити)) Зінку зразу ж почали просити посидіти на звуці у різних команд, а її ноут взагалі отримав дуууже багато роботи, так шо наш звукач рулить!!! Поїли, порепетували і почався перший виступ.

    Показували візитку...як виявилось найпопулярнішим кольором форми став зелений))) такими були і Бесприлюдии (бувший ДеЛюкс, який на мій погляд, значно виріс впорівнянні з минулим роком), і Оптом дешевше, молода команда з Тернополя, яка не боїться трощити на сцені мобільний телефон, показуючи як нокіа об’єднує людей). Також на сцену мали вийти 33 богатиря, але вишло всього 4 квнщика, які зразу ж виправили ситуацію перейменувавши свою команду у Хайтак (зі Львову). Не обійшлося і без  Впала клямка, яка ще раз нагадала в одній зі сценок шо Банана звати саме Банан і ніяк по іншому))) цікаво, чи залишились люди, які про це не знають?)) Дуже тепло зал(ну це занадто сказано, адже там сиділи лише квнщики) сприймав команду Три сестри, яка складалась з Алі і маленької Лізки, якій вистачило мужності грати Сталіна, а з іншого боку весело розказувати про оселедця, що усміхається. До речі, це був не єдиний жіночий дует, адже не зважаючи на навчання Ольки, Автостоп все-таки приїхав у складі Лєни і Лесі. Вони вишли в прикольних пишних  юбках з фатіну і спочатку розбиралися зі звукачем, підкупляючи його то яблуком, то полуничкою. Пятницю 13 я вперше бачила у поповненому складі, радує, що кращої половини людства в командах стає більше, дівчата, так тримати!!! Виступили лише в перший день Позитивні Віруси, які не надто були позитивними, можливо саме так на них подіяв отой нестерпний вірус, хто зна…знаю лише, що на наступний день замість них виступав «Фонтан», який пообіцяв розібратися з аваріями у Рівненській Лізі. Проект 05  показав веселі короткі мініатюри і повідомив, що до гала-концерту вони готові, адже мають компліменти радивилівським дівчатам, ото вже, підлабузники))) Не обійшлося без нас, тобто Абзацу…мене, автора статті по виході на сцену зразу ж заткнув Паштет, сказавши не говорити под руку, потім я призналася, що не пам’ятаю як втратила цноту, добре, що радіо-мелодія все пам’ятає))) Хлопцям я помстилася, поставивши під сумнів те, що в нас в команді є справжні чоловіки, ну і звичайно повідомили про  пожежу у Львові. Останніми виступали ФАВАВУ. Почали зі свого потужного танцю і продовжили  мініатюрами, розривною була переробка реклами київстару, написати не можу. Треба шоб Зань показував))) Фававушнікам респект, насміялася від душі, недарма вони отримали гран-прі, хоча те, що вони варті цього, було зрозуміло вже після першого виступу. Ось так жвавенько пройшла візиточка, після якої Янок сказав пару слів про кожного…дуже рада була чути, що ми молодці, реально прикольно, коли оцінюють твої старання.

    Ввечері ми весело погульбенили і потусили на дискотеці, дякую Dj Sweet Angel і лайтджею Заню))). ОПА_ОПА_ОПА_ПА – ми гуляєм до утра!

Все було б просто чудово, якби опівночі дискотеку не припинили, через нарікання місцевих(((((((((  А потім ще й охоронці намагалися розігнати нас по доміках(((( Та все рівно, перший день мені видався найяскравішим, адже  наступний почався з того, що нас розбудили іти на ранкову зарядку, виступи команд теж були трошки в’ялими(вплинули нічні гуляння) і дискотеки взагалі не було, що якось дивно для фестивалю. Того року ми до 5 ранку там тусили. Після домашки і вечері показали відео-роботи, про них нічого не можу сказати, адже бачила, на жаль, не всі. Був вечір(ну тобто година) чорного гумору, який більш протримався на розминці, а всіх, хто виявився недостатньо чорний і смішний відправляли на зарядку))) Хоча саме в команді у нас були радісні події. Найголоснішим вигуком до обіду, по словам дяді Віталіка, було «Машка здала екзамен і скоро буде тут!!!»  ех, пишу, пишу і ніяк не допишу))) День третій. Наш мега звукач Зю поїхала в універ(( Велике ДЯКУЮ Андрію з Пятниці за допомогу!!!!!! Ти нас дуже виручив!!! Виступали в Радивилові, хоч зал був напівповний, сприймали нас радо. Описувати знову все не буду, адже відібралося найкраще з того матеріалу, що показували в попередні дні. Знаю, що Фававу там запам’ятали надовго, як і їх нового звукача)) Дуже неприємним було очікування автобуса після виступу, який так і не приїхав. Ми пішки під дощем по трасі йшли до бази…я могла про це не писать, щоб не псувати враження, але багато хто після тої прогулянки тепер хворіє, тому згадати про це я зобов’язана. Завершилось все святковою вечерею, де нагородили переможців як квну так і відео. Наступного ранку ми вже о 9 виїхали з бази. Ось таким видався цьогорічний фестиваль «Перлина Полісся» і можна починати з нетерпінням чекати наступного фесту, зі всіма його приколами (і проколами)), веселощами, виступами і просто класними моментами, проведеними в колі друзів))))

Щиро ваша, SHALUNYA.
Переглядів: 1065 | Додав: abzac | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 5
17.09.2008
5. abzac (Max) [Матеріал]
То вже має бути неофіційний репортаж)

17.09.2008
Ше забула написати шо я голим на другий день бігав, бо Алька зі сцени всякі дурниці говорить)))))

17.09.2008
3. abzac (Max) [Матеріал]
...атрофіровані..
ЄБє**

16.09.2008
2. abzac (Max) [Матеріал]
Про Галю б мовчав би..не палився б)

14.09.2008
гиги вона ще там багато чого ненаписала... або цензура вирізала))) наприклад я шось небачив розповіді про Галю?))))))))
і про фігню в яку я головю бився)) а також було б круто згадати про лозунг під який пройшла перлина... "ПАЙДЬОТ!!!!!"))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню
Заходьте
Пошук по сайту
Ваша думка
Оновлений дизайн
Усього відповідей: 90
Лічильник

Онлайн усього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0