Найдобріша команда КВН
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2008 » Квітень » 19 » Рецензія про Юніор Лігу
Рецензія про Юніор Лігу
11:35

«Юніор – ліга» КВН – шлях до самовдосконалення…

Нещодавно, а саме 17 квітня, у МПК «Текстильник» відбувалися півфінальні ігри Відкритої Рівненської Юніор Ліги. Ми мали можливість спостерігати чудову гру нових талантів, що, на мою думку, в майбутньому складуть достойну конкуренцію відомим на Рівненщині командам.

У півфіналі можна було дійсно спостерігати творчий злет багатьох команд. Вони виступали впевнено, як справжні майстри. З кожною грою «юніорчики» досягають все вищу, і вищу ступінь своєї творчості та успіху.

Найбільш захоплюючу гру показали такі команди, як «Абзац», «Бразильські пінгвіни», «П’ятниця 13» та «Впала клямка», тому і не дивно, що саме вони увійшли до фіналу. Буду надіятись, що фінал буде таким же чудовим, як і півфінальні ігри.

На жаль, глядачів було малувато, адже складається думка, що молоді команди не можуть показати цікаву гру, сповнену яскравих та смішних жартів… Шкода, бо вони пропускають позитивні моменти! Проте команди мали своїх вболівальників, котрі підтримували їх та дуже голосно кричали, заважаючи ведучому. До речі, кращі з них отримували пиво…

Особлива роль у півфінальних іграх належить тому-таки ведучому, котрий створював комедійну та позитивну атмосферу, як на сцені, так і за кулісами.) Він розігрівав публіку, підбадьорював учасників… Так що Руслану Івановичу респект!

Щиро Ваша, Текілка :=)

Переглядів: 1328 | Додав: abzac | Рейтинг: 5.0/4 |
Всього коментарів: 3
22.04.2008
3. abzac (Max) [Матеріал]
ГГгг..дякую)На 50% ти учасник команди,а на 50% ще й наш фанат?))))ГГ..мая ти прэлэсть)А я ще сьогодны про емо жарт придумав,а на днях мыныатюру непогану.То треба быльше з нми тусити-розкажу!)

22.04.2008
особливо пощастило глядачам які могли бачти реакцію Руслана Іваничя на хороші жарти.. адже від однієї реакції можна було впасти з стільця)) ну що ж зробиш... емоційний дядько)))

нарахунок гри.. то можу сказати, що сам сміявся на сцені.. особливо на біатлоні з жарту Макса про Логопеда))) хто хлопав ушами тоді повторю " На Боякру-на рибалку поїхав логопед-шмакапед" ))))) ай німагу... вже навіть препод на меен дивиться як я ржу))


19.04.2008
Так) це чудово що в нашому місті КВН набуває все більшої популярності серед населення, а особливо молоді, і поява нових талантів дуже цьому сприяє. Залишається лише подякувати організаторам, веселим такмітливим командам-учасникам та людям які готові підтримати свою команду за декілька годин заряджених позитивом... Де ще найдеш краще дозвілля...
PS. Іра стаття супер...

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню
Заходьте
Пошук по сайту
Ваша думка
Оновлений дизайн
Усього відповідей: 90
Лічильник

Онлайн усього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0