Найдобріша команда КВН
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2009 » Липень » 4 » КУБОК Львова
КУБОК Львова
00:28
Інформація від організаторів Кубка Галицької ліги!
Другий тур Кубка відбудеться наприкінці вересня. Запрошуються учасники першого туру, команди, що вилетіли з 1/8 фіналу Галицької ліги та всі бажаючі. Мобільна система підрахунку рейтингу залишає шанси на вихід у фінал командам, що не брали участі у всіх турах.

Сподіваємося, що команд буде принаймні не менше, ніж в першому турі, тому гра буде не одна, а дві. Обидві відбудуться в одному місці і в один день. Вступний внесок поки що залишається на рівні минулої гри (250 гривень).

Тема гри “Вперед в минуле”. Пропонуємо підготувати наступні конкурси:

1. Візитка “Як це було”. Тривалість до 5 хвилин. Що було – вірішувати вам. Розповідаєте про цікаві історичні події або вашу підготовку до гри. Головне, щоб це було динамічно і смішно. Пісні у візитці не вимагаються, але вітаються. Намагайтеся розбавляти мініатюри текстовими жартами.

2. Розминка з журі. Своїх запитань не потрібно, але до розминки готуємося! Придумуємо запитання самі або витягуємо з інтернету – і розминаємо мізки на кожній репетиції.

3. Відеоконкурс “Сонце пече, річка тече”. Іншими словами – як я провів літо. Тривалість до 3 хвилин. Маємо два місяці на підготовку, тож знімаємо все, що трапляється на ваші ясні очі протягом літнього відпочинку – море, гори, бабцю тощо. Мобільність відео команд тільки вітається.

4. Музичне домашнє завдання “День незалежності ...”. Тривалість до 7 хвилин. Замість “...” ставимо будь-яку країну світу (а таких зараз налічується більше двохсот) – і розповідаємо, як там весело і оригінально святкують таке видатне свято, як День незалежності. Україну, як найближчу всім нам, брати заборонено. Ну і державні гімни у виступ вставляти небажано! Крім того пам'ятаємо, що конкурс музичний, тому як мінімум одна смішна пісня (крім фінальної) повинна бути.

Ну і не забуваємо, що відповідальність за свіжість своїх жартів несуть не редактори, а команди. Усі ваші (не сумніваємося, що вони ваші) поверхневі тексти перевіряємо через друзів та інтернет. Секс, гопніки, жесть, алкоголь, наркотики та інші слизькі теми допускатимуться в обмеженій кількості, тому, щоб наперед позбутися сперечань з редакторами, пишемо перш за все на добрі і загальнодоступні теми. Особливо це стосується відеоконкурсу – у ваших же інтересах зробити так, щоб його не довелося перезнімати в останній день.

Подальші інструкції щодо редактури, внесків та інших цікавих речей – пізніше. Керунок дано – вперед, за роботу! Сподіваємося, у вересні буде весело.

Переглядів: 1039 | Додав: sister | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню
Заходьте
Пошук по сайту
Ваша думка
Оновлений дизайн
Усього відповідей: 90
Лічильник

Онлайн усього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0