Найдобріша команда КВН
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2008 » Жовтень » 9 » ЖУМ-08. Версія Шалуньї.
ЖУМ-08. Версія Шалуньї.
20:49

Я виспалася (нарешті!!!) і тепер  тверезо сприймаю реальність. Навіть можу написати про те, що було зі мною і ще з  сорока веселими рівненчанами впродовж останнього тижня на всеукраїнському фестивалі КВН-команд в Затоці!!!

Виїзд на Одесу був традиційно від Коди і я, взявши таксі, повідомила допитливому таксисту про те, що дійсно у нас в Рівному є КВН, і живуть справжні КВНщики. В існуванні яких він пересвідчився по приїзді до місця призначення, адже у Коди зібралися такі команди:
Аварія
Фававу
П’ятниця 13
Впала клямка
Абзац,
які сповнені енергії і сподівань їхали смішити Одесу. Їхали вночі і десь біля 9 ранку були  в Затоці, а саме в пансіонаті РУТА, який гостинно погодився приймати ватагу квнщиків вдруге(цікаво скільки їм платять, бо здравомислячі люди навряд чи на таке пішли б). Всього півтори години реєстрації і я вже йду знайомитися з двома жіночками, які показують кімнати, популярно розказують як треба не бушувати в номерах і нарешті з поважним виглядом видають ключі( добре що хоч паспорт не забирають, бо щось мені страшно було)))  Залишивши доволі непоганий номер, ми пішли вітатися з морем!! Оце дійсно класно!!!! Море і море позитиву, холодні хвилі, мокрий пісок  і вже не зовсім тепле проміння сонця. На жаль, покупатися вдалося не багатьом, а точніше найбезстрашнішим, адже того року було набагато тепліше. Отож, за фотосесіями на фоні моря і дружніми посиденьками в барі непомітно підійшов час загальних зборів фестивалю. Цього року до змагань між командами додався конкурс на кращого ведучого. До речі це був 15 всеукраїнський фестиваль, на який приїхало 104 команди зі всієї України. Гуляєм!!! Але спочатку виступаєм, це ж КВН – тут все серйозно.   На зборах ми дізналися, що  в перший же  день виступати доведеться 3 нашим командам – Бомбі  в першій грі, Абзацу - в другій, Фававу – в третій. На цій мажорній ноті вечір гулянок для нас скінчився, а розпочалася напружна підготовка до гри. Дякую Віталіку Козачку, який допоміг нам набирати матеріал, якби він не прийшов, ми б, мабуть, заснули, бо втома після дороги давалася взнаки, а дорога - в знаки. Непомітно пройшли години, відведені для сну. Ранок розпочався з репетиції на сцені і редактури, яку для нас проводив Антон – капітан  Збірної Албанії , плюс з напружених переробок домашнього завдання. Якось встигли подивитися навіть домашку Бомби. Реально насміялися і класно собі підняли настрій перед грою. Драйвово, класно, співуче і смішно Бомбочка зайняла перше місце в своїй грі, при чому з реальним відривом. А ще виграла розминку. Тож розминатися їм прийдеться на  чемпіонаті. Як то кажуть, суха статистика:

Бомба (Млинів) 17
Generation P (Київ) 15,6
УхТыКеды! (Іллічівськ) 15,2
Здравствуйте (Маріуполь) 14,6
Мы начинаем (Вінниця) 14,4
Азовский проспект (Бердянськ) 14,4.

 Далі була наша гра. Сама не дивилася, сказати нічого не можу))))) Але.. візитка була схвильованою і менш впевненою, давалося взнаки переживання; розминка – явно не наш коник, хоча вилетіли ми з неї передостанні; а от на домашці ми реально себе показали, залу сподобалось, ще й розпіарили молодого ведучого з Рівного – Віталія Козачка, який в цей день вів нашу гру. Отож, маємо те, що маємо:

5.50 (Київ) 16,6
Абзац (Рівне) 15,8
Трудное детство (Маріуполь) 15,6
ЯвшОКе (Ужгород) 14,8
Алхимики (Алчевськ) 14,6
Изольда в шоке (Суми) 13,2
.

 Отак прийшла черга дебютантів цього року – ФАВАВУ!!!  Видно було, що через хвилювання не все вдається так, як могло б, але то нічого – на то воно і перший раз в АКУ. При чому доволі продуктивний – все таки перше місце у своїй грі!!!

Сборная Укрросметалла (Суми) 16,2
ФАВАВУ (Рівне) 16,2
4 этаж (Донецьк) 15,4
Стеклотара (Черкаси) 14,6
Дюшес (Київ) 14,4
Пазитиф (Харцизськ) 13,4
.

  Можна сказати початок фесту дуже всіх порадував. КВН Рівненщини показав, що приїхав не просто так, а показати на що всі ми здатні. Думаю, якби АКУ виділило кубок для найкращих вболівальників, то отримали б його також ми, адже наша делегація мала постійні місця в залі. Було видно, де сидить і за кого вболіває Рівне. Таку потужну підтримку оцінили всі наші команди, будучи на сцені. Ввечері  чекала гра за Кубок Веселого Народу. Веселого було мало,народу було багато, кубок дістався Кактусам. Потім була дискотека, гуляння. Ну всі ви добре знаєте, хто чим займався; знаю, що спати страшно хотілося, все ж таки яку добу підряд без сну, але не для того ми ж приїхали!!! Наступного дня  з наших виступали Три Сестри і П`ятниця-13 ( п’ятниця в п’ятницю – логічно))) Три Сестри не порадували, хоча всяке буває в житті, невдачі трапляються у кожного, щось не зібралися дівчата,не показали, що можуть насправді.

Порвали парус (Полтава) 15,2
Суперсімейка (Вінниця) 15,2
Experiment (Керч) 14,6
Гостиница Киев (Кривий Ріг) 14,6
Євроморжи (Київ) 14,4
Три сестри (Рівне) 13,6

 А от П`ятниці- 13 реально повезло, то був їх день, хоча в тяжкій гонитві за першим місцем перемогу здобув все таки Новий Проект. Та нічого 0,2 бали – це ще невелика перевага. При чому П`ятниця виграла розминку.

Новий проект (Львів) 14,8
П`ятниц
я-13 (Рівне) 14,6
ВВ (Харків) 14,4
Светофор (Дніпродзержинськ) 14,2
Другие не лучше (Київ) 13,8
Люди в форме (Херсон) 13,8

 Ввечері нас чекала ще одна гра. В якій брала участь АВАРІЯ, а саме Кубок Призерів (нарешті я розібралася з цією складною ієрархією ігр, кубків і ліг в АКУ, я пишаюся собою))). Хлопці достойно показала свій рівень. Як знаю, потім всі казали їм – о, це ви та смішна рівненська команда))). Отримали вони 3 місце (мабуть, не така вже і смішнаред.)  Весело було дивитися за новим членом команди Максом  - Кравою, Макс тепер буде виступати за Абзарію))))(панімающіє поймут). До речі, Аварія виграла розминку і візитку, а перемогли наші редактори – Збірна Албанії. Респект їм за домашку – дитинство всі люблять згадувати.

Збірна Албанії 40,2
КАКая РАЗница? 39,6
Аварія 39,2
Тяп-ляП 37,8
.

Вночі було веселіше, адже всі, хто готувався напередодні могли вже тусити! А  берегти сили на ігру залишилося лише команді «Впала клямка».  Субота – передостанній ігровий день також не змінив традиції і не обійшовся без вдалого виступу рівненчан! Дебютанти «Впала клямка» у поновленому складі(прекрасна половина людства справді багато що значить) зайняли 2 місце в своїй грі.

Интеллигенты (Полтава) 18
Впала клямка (Рівне) 15
0,5 мышь (Маріуполь) 14,2
Не обижайте Сашу (Суми) 14
Хватило не фантазии (Мукачево) 13,6
Котлеты моей жены (Миколаїв) 13,6

Увага посвята. Читати лише, якщо вам є 18+

От і все з нашими виступами, тепер дійсно можна сказати, що ми не підвели!! КВН Рівненщини рулить!!! Так як відвиступала остання команда, прийшов час посвячувати  новеньких, дебютантів і просто зелених КВНщиків!!!))) Отож, список претендентів (барабанна дріб): ФАВАВУ, Впала Клямка і П`ятниця-13. Посвята почалася на пляжі, де Аварія залізла на вишку разом з Гордєєм, який був батюшкою Фура і одному учаснику з команди задавала питання як на розминці. Хто відповідав не смішно – йшов виконувати своє завдання. Фішка в тому, що якби команда не відповіла, то все одно журі б сказало не смішно. Хай спочатку попотіють)) Фававу залишили сліди на піску, ні не ступні, а 5 точки (фотки є, не переживайте, всі побачать). Банан був змушений надувати презерватив, допоки він не лопне, мабуть, за якість переживати не треба, бо лопнув він тільки після сторонньої сили значка КВН Рівненщини)))  П`ятниця ж мала витанцьовувати (не пам’ятаю чи голяка чи ні))) на барній стійці. Отакі непрості конкурси підготували новачкам діди КВНу)) Коли зі всіма завданнями справились, почалось таємниче посвячення. Всі КВНщики вистроїлися в живий коридор, тримаючи в руках запалені свічки, то було дуже гарно, проходячи повз нас, дебютанти попадали прямісінько до дяді Віталіка, який частував їх таємничим напоєм, освяченим бейджиком АКУ самого Ліпського. З цим напоєм до них приходили нові сили і відчуття веселі, якраз такі, щоб продовжувати свято. А після нього всі пішли дивитися на Суперкубок. Гра була прикольна! Гості Города (в Івано-Франківську на афіші вони були Гострі Городаред.), по-моєму, отримали б приз симпатій, якби такий існував на даному Суперкубку. А їхнє відео  про людину, вирощену голубами? Класно!  Але перемогу все-таки отримали не вони, а Жорсткі Диски. Результат гри такий:

Жорсткі диски (Суми) 40,6
Гости города (Харків) 40,4
Однажды вечером (Київ) 40
.

Час летить швидко, особливо, коли проводиш його класно, так і фестиваль підходив до завершення. Попереду залишився лише один день ігор, чемпіонату розминки і чорного гумору. А оскільки  фестивалили зовсім недалеко від Одеси, то деякі відчайдушні шукачі пригод ранком останнього дня подалися до АХ! ОДЕССА! ЖЕМЧУЖИНА У МОРЯ!!! Місто мене вразило, гарне і просторе (ну, судячи з того, що я побачила). Всього 5 людей від всіх рівненчан відвідали місто-герой, але задоволення від цієї поїздки вистачило, мабуть, би на всіх, адже провели час цікаво і з користю. Назад повернулися якраз на Чемпіонат Розминки, де першість вибороли Гості Города (перша година ночі, я з Олею спілкуюсь про сенс життя в асі. Раптом від Олі питання:»Хто виграв Чемпіонат Розминки?» і я розумію, що вона ще й статтю пишеред.). Хочем-не хочем (отака ромашка), але прийшов час до заключних зборів фестивалю. Вручили дипломи і кубки переможцям. Ще одна радісна перемога Рівного!!!!!!!! Віталій Козачок став найкращив ведучим фестивалю(по-секрету - то все наш піар у домашці). З чим ми його і вітаємо!!!!!!! Оголосили результати набору команд у ліги. Отож, в Чемпіонаті гратиме Бомба, в Студентській Лізі – ФАВАВУ, в Кубку в сіяній групі – ми, тобто Абзац, а в несіяній – П`ятниця і Впала Клямка. Думаю, з`їздили ми однозначно результативно!  Вечір чорного гумору теж видався непоганим, дякуючи попередній редактурі Зевса з Ухтикедів. Грали Збірна Албанії і 4й Этаж. Запамяталася мініатюра про КВНщиків, які перший раз на чернусі, а також запитання з залу про 2 друзяк(хто був – зрозуміє, а всім розказати не можу – цензура))). Виграла Збірна Албанії. Остання дискотека, останні гуляння, збір сумок, веселі походеньки з корпуса в корпус шоб розбудити деяких сплячих красавчиків))) Прощання  з морем, бурхливі хвилі, які нас реально вигнали з пляжу))) і знайомий автобус, що має довезти всіх додому. Ось так от закінчився 15 фестиваль, швидко, весело, виправдавши сподівання багатьох, в чомусь порадувавши, загалом – добре!!! Є гарні враження, є що згадувати весь рік і є чого чекати – наступної поїздки до Затоки!!!
Переглядів: 1194 | Додав: abzac | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню
Заходьте
Пошук по сайту
Ваша думка
Оновлений дизайн
Усього відповідей: 90
Лічильник

Онлайн усього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0