Найдобріша команда КВН
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2008 » Квітень » 18 » Результати Другої піфінальної гри Юніор Ліги
Результати Другої піфінальної гри Юніор Ліги
10:36
Юніор Ліга КВНВчора пройшли дві півфінальні гри Юніор Ліги. З першої гри перемогу і путівку у фінал отримали Бразильські пінгвіни. А в другій грі перемога і путівка до ФІНАЛУ отримала КВН команда - [...Аб Z аЦ...]. За рішенням оргкомітету та журі у фінал потрапляють ще дві команди, які посіли другі місця: Впала клямка та П"ятниця 13.
Усім дякую за чудову гру,залу за підтримку (реально приємно було), командам за гідну гру, Руслану Івановичу за відбивку руками з-за куліс, а розважальному центру "101 км" за приз. Доречі, ми виграли перший солідний приз-путівку на 8 у розважальний центр "101 км".
Більш формальні результати ігор (то я про оцінки) чекайте далі або взагалі не чекайте, бо не люблю формальності і не знаю де їх дістану).
Щодо гри - не сподобалась мала заповненість залу... народ, якщо так ходити - то взагалі КВНу може не бути,просто оренда ж коштує трішки лаве... а виручка за квитки мізерна. Звісно тут можна і треба поставити вимоги командам - показуйте кращу гру. Зрозуміло, погоджуюсь, будем старатись.
Дал>>>> Приємно було виступати за палкої підтримки фан-клубу (навіть не думав,що він у нас є).
І ще... усім,хто має якісь мультимедіа підтвердження нашого перебування на сцені (фото,відео) прохння або викласти на сайт, або зв'язатись із адміном (тобто мною ICQ 445504982) і домовитись про передачу.
Дорчеі, інфа для шанувальників - якщо будете і надалі палко нас підтримувати - товаші фейсики будуть вивішені у нас на сайті і з подякою! Такщо "дєрзаєм"!!!
Переглядів: 1139 | Додав: abzac | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Меню
Заходьте
Пошук по сайту
Ваша думка
Оновлений дизайн
Усього відповідей: 90
Лічильник

Онлайн усього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0